Skip to main content

Punimet e dorës me fëmijët: 4 frymëzime për ju

Fëmijët (dhe shumë të rritur gjithashtu) i duan punimet e dorës. Jo vetëm që është relaksuese, por gjithashtu është një dhuratë e shkëlqyer. Disa ide kreative nuk dëmtojnë – shijoni këto frymëzime për projektet tuaja të ardhshme artizanale.

Bëni vetë engjëjt e Krishtlindjeve si dekorim

Përdorni këta engjëj të lezetshëm si zbukurime të pemës së Krishtlindjes, dhurata të vogla ose dekoroni përreth shtëpisë për atë magji të veçantë festash. Gjithçka që ju nevojitet janë disa sende shtëpiake dhe kreativiteti:

Yje prej letre

Gjithçka që ju nevojitet për këtë projekt janë disa letra, ngjyra dhe gërshërë. Nëse dëshironi ta çoni dekorimin një hap më tej, mundësitë janë të pafundme: Shtoni shkëlqim, ngjitëse Krishtlindjesh ose rruaza festive për t'i bërë yjet të shkëlqejnë.

Më shumë ide artizanale nga të cilat mund të zgjidhni

Jeni në humor për më shumë punime? Këtu është një listë e ideve më kreative:

Këshillë për libra për dashamirët e artit dhe artizanatit

Pa marrë parasysh nëse keni nevojë për një dhuratë të mrekullueshme për një dashnor të artizanatit ose nëse dëshironi të zhyteni thellë në këtë hobi të bukur vetë - një libër zanati si ky mund të jetë thjesht ajo që po kërkoni