Skip to main content
1368x748

Përjetojmë së bashku emocionet e Katar 2022

11 Tetor 2022 - 25 Tetor 2022

FIFA World Cup Qatar 2022™

Kryej të paktën 5 blerje me vlerë totale mbi 15,000 lekë me kartën Visa nga Raiffeisen Bank në pikat e shitjes ose në Internet dhe bëhu automatikisht pjesë e shorteut për të fituar një udhëtim çift në FIFA World Cup Qatar 2022™.

Fituesi shpallet më 31 Tetor 2022.