Skip to main content

Përfito 4% zbritje për udhëtimin tuaj të ardhshëm me Kiwi.com!

Kërko destinacionin në Kiwi.com, bëj një rezervim dhe zbritja do të aplikohet automatikisht!

Për blerjet mbi 100€ do të përfitosh 10€ zbritje shtesë nëse përdor kodin tonë promocional:

RAIFFEISEN10

Si të përfitoni nga kjo ofertë?

1. Kliko butonin për të kontrolluar destinacionet në kiwi.com ⛱️
2. Zgjidhni fluturimin në Kiwi.com ✈️
3. Paguaj me kartën Raiffeisen dhe përfito menjëherë 4% zbritje 💰
Përfito edhe 10 € zbritje për çdo pagesë në vlerën mbi €100 💳

Nxito!!! Kodi është i disponueshëm vetëm për 1000 klientët e parë që rezervojnë fluturimet e tyre në Kiwi.com.

Kush është Kiwi.com?

Kiwi.com është një kompani ndërkombëtare udhëtimi me seli në
Republikën Çeke, me përdorim të teknologjisë dhe me mbi 1500 të punësuar në
mbarë botën.

Algoritmi inovativ i Kiwi.com u mundëson përdoruesve të
gjejnë opsione më të mira të udhëtimeve dhe çmimeve që mjetet e tjera të
kërkimit nuk mund t'i shohin, duke kryer 2 miliardë kontrolle të çmimeve në
ditë dhe 95% të fluturimeve mbarëkombetare.

Në faqen e internetit të Kiwi.com kryhen mbi 100 milionë
kërkime dhe shiten mesatarisht mbi 50,000 çdo ditë.