Skip to main content

Paketa Start

Për ty që ke nisur rrugën e dijes dhe që po bëhesh gati të jesh profesionist i së
ardhmes.

Bëhu pjesë e bankës më novatore në Shqipëri me aplikacionin më të plotë bankar si edhe me rrjetin më të gjerë të ATM-ve.

Çfarë përfitoj?

Llogari rrjedhëse me 0 komision
Kartën debiti me 0 komision mujor
Dërgo para me Kuik
Pagesa utilitare pa komision nga Raiffeisen ON

Si të bëhem pjesë e paketës Start:

  • Duke vizituar një nga degët Raiffeisen
  • Nga Raiffeisen ON duke hapur llogari online
  • Duke kontaktuar agjentët  e shitjeve Raiffeisen në ambientet e Universiteteve.